Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu: 'Dacă cei de la FCSB tratează meciul ca pe un amical e treaba lor, noi ne respectăm tricoul'

adrian mutu rapid binance

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că e treaba celor de la FCSB dacă tratează meciul direct de sâmbătă ca pe un amical, folosind tineri, şi a subliniat că el şi jucătorii săi vor respecta tricoul şi blazonul clubului.

"Un derby rămâne mereu un derby. Pentru noi e important, chiar dacă nu contează la nivelul clasamentului. E un meci cu FCSB, un meci al orgoliilor pe care vrem să îl câştigăm. Pentru noi contează, tratăm serios acest meci, ne respectăm blazonul şi tricoul pe care îl purtăm. Dacă cei de la FCSB tratează meciul cu noi ca pe un amical, treaba lor. Nu e relevant pentru mine, e decizia celor de la FCSB. Vă daţi seama că pentru cei de la FCSB dezamăgirea e mare, pentru că s-au luptat până la final pentru titlu. Eu nu ştiu ce jucători au trimis acasă definitiv sau ce jucători au trimis în vacanţă, nu asta e problema mea. Acum e dificil de anticipat ce echipă vor avea ei, pentru că nu ştim ce jucători vor folosi. Dar nu asta e important, e un meci al orgoliilor, nu contează cine intră în teren. Sigur că pentru ei nu a fost uşor să piardă cu Farul după ce au condus cu 2-0, deci aşa ceva te afectează mental, dar vom vedea. Probabil că vor intra alţi jucători la ei, care vor dori să demonstreze că merită să joace la FCSB şi sigur va fi un meci dificil", a spus el, potrivit Agerpres.

"Eu am la dispoziţie toţi jucătorii, cu câteva excepţii, mă refer la Crepulja care a plecat, Dugandzic care e suspendat, Moldovan căruia i-am dat liber pentru că trebuie să meargă la echipa naţională. Sper să terminăm cu o victorie acest campionat pentru că sezonul următor vom avea alte obiective", a adăugat Mutu.

Antrenorul a menţionat că Iulian Cristea (FCSB) şi Constantin Grameni (Farul Constanţa) sunt jucători interesanţi, dar nu a dorit să ofere detalii privind eventualele transferuri pentru următorul sezon.

"Iulian Cristea e un jucător al cărui profil ne place. În momentul ăsta doar atât pot să spun. Grameni este un jucător interesant, la fel ca şi Cristea... dar în momentul de faţă nu vreau să vorbesc de niciun jucător care va veni pentru că nu e OK, încă e competiţie. Dacă îşi permite Rapid un jucător precum Grameni? Da, îşi permite. Într-adevăr, va costa, dar acum nu ştiu care e dorinţa lui Hagi, dacă îi va vinde sau nu pentru că are meciuri în cupele europene în faţă. Aşa că nu ştiu care va fi strategia. Însă nu vreau să intru în detalii de transferuri, pentru că nu asta e cel mai important acum", a afirmat tehnicianul.

Adrian Mutu a precizat că va pleca de la Rapid numai dacă va avea o ofertă "foarte, foarte importantă".

"Eu am contract până în 2025 şi dacă nu voi primi o ofertă foarte, foarte importantă, rămân. Pentru că nu se ştie niciodată ce se întâmplă în viaţă", a explicat el.

Echipa FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a play-off-ului Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.