Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu dezvăluie de ce nu a venit Sânmărtean la Dinamo: 'Nu e o variantă'

Lucian Sanmartean

Adrian Mutu a vorbit despre motivele nerealizării transferului lui Lucian Sânmărtean la Dinamo, deși clubul din șoseaua Ștefan cel Mare l-a dorit pe mijlocașul în vârstă de 37 de ani. "Am vorbit cu Lucian şi nu e o varintă pentru Dinamo. Nu pentru că nu ni l-am dori, pentru că Lucian nu a vrut să vină, a spus că nu se simte în stare să facă faţă unei presiuni la nivelul acesta. Aşa cum am spus, este prietenul meu, ne cunoaştem de la echipa naţională, jucător pe care, chiar dacă are o vârstă, mi-a plăcut foarte mult şi îmi place în continuare, mi-a plăcut şi sinceritatea lui.

Oricum, dacă se duce la altă echipă, sunt sigur că nu se va duce la o echipă de top din România pentru că joacă din plăcere, sau probabil preferă şi afară să se ducă decât undeva unde să stea să aibă presiunea ca a lui Alibec", a declarat Mutu, conform gsp.ro.

Directorul general al lui Dinamo a explicat și condițiile în care Cosmin Contra poate pleca de la formația alb-roșie. "Echipa națională nu se refuză. Normal că-l lăsăm să plece acolo dacă vrea. Ar fi bine și pentru el. Nu are nici o clauză în contract nici pentru echipele de club, nici pentru echipa naţională. Are alt gen de clauze. Contra are o clauză, dar se referă în caz «dacă vreau să plec», aceasta este clauza.

Bineînţeles că nu o să plece, vrea să lucreze probabil, să arate tuturor că este un antrenor talentat aşa cum ştiţi şi voi că este şi cum am eu mare încredere în el că va ajunge unul dintre cei mai mari antrenori ai României din toate timpurile. Cred că ar fi o onoare şi pentru noi, Dinamo, să dăm un antrenor la echipa naţională, mai ales pentru Cosmin", a adăugat Mutu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.