Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu, după victoria dramatică cu Ungaria: Ne urmăm visul!

www.gsp.ro
Adrian Mutu

Tricolorii mici au reușit sâmbătă seara să învingă în cel de al doilea meci de la Campionatul European U21 echipa de tineret a Ungariei cu scorul de 2-1. România a fost condusă dar a reușit să întoarcă rezultatul, beneficiind și de eliminarea lui Szoke în minutul 42.

Citește și: Noile modele de declarații pentru restricțiile care vor intra în vigoare/ DOCUMENT

Selecționerul Adrian Mutu a explicat la conferința de presă de după meci, care a fost secretul reușitei în acest meci: „Acesta este lucrul care definește această generație, forța și spiritul acesta pe care îl au băieții, resursele pe care le găsesc în momentele dificile. Doar unitatea de care au dat dovadă și forța grupului a făcut ca ei să întoarcă rezultatul în seara asta. Cred că am făcut fericiți mulți suporteri ai României, ai echipei naționale a României. Ne continuăm drumul nostru și ne urmăm visul.”

Făcând referire la erorile de arbitraj, tehnicianul român a mai declarat: „ Probabil arbitrii nu au fost în cea mai bună zi a lor, dar și așa am reușit să câștigăm acest meci. Am întâlnit o echipă agresivă, arțăgoasă și cu atât mai mult e o victorie frumoasă. Băieții au luptat pentru fiecare centimetru de teren, am înaintat, am ridicat liniile și am reușit să credem până la sfârșit în victorie. S-a văzut calitatea noastră superioară, în acest meci.”

Insistând asupra atitudinii jucătorilor săi, Adrian Mutu a reamintit: „Nu suntem aici în vacanță, am venit să le facem viața grea tuturor și să ne luptăm pentru tricoul echipei naționale, pentru România. Responsabilitatea noastră e mare, reprezentăm o țară întreagă și vrem să aducem satisfacție într-o perioadă grea prin care trecem cu toții.”

Analizând jocul și mai ales prestația mai puțin reușită din prima repriză, selecționerul a mai adăugat: „La pauză le-am spus „gata cu cadourile”. Pentru că 35 de minute le-am tot făcut cadouri. Poate că și-a făcut efectul și oboseala în anumite faze, pentru că am avut greșeli la pase ușoare, ceea ce probabil le-a dat puțină încredere ungurilor. Mesajul meu a fost să se relaxeze, în sensul în care să nu se precipite, atunci când iau decizii, să joace cu calm, dar în același timp să dea ritmul meciului, să dea intensitate în pase, mingea să circule de pe o parte pe cealaltă.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.