Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu, înaintea meciului cu Sepsi: Vrem să ne luăm revanşa după meciul tur

adrian mutu rapid binance

Antrenorul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a uitat înfrângerea din turul play-off-ului cu Sepsi OSK şi că îşi doreşte revanşa în partida de vineri, de pe stadionul Giuleşti.

Tehnicianul speră ca o victorie cu Sepsi OSK să-i facă pe rapidişti să uite înfrângerea umilitoare cu Farul Constanţa, scor 2-7, din etapa precedentă.

"Vrem să ne luăm revanşa după acel 0-2 din tur. A fost un meci de care ne aducem bine aminte, un meci slab al nostru şi vrem să arătăm mâine seară că a fost o greşeală. Şi că facem tot ce este posibil pentru a putea ajunge cât mai sus. Probabil doar o victorie ne va face să uităm ultimul rezultat. A fost greu de digerat, dar se întâmplă şi la case mai mari, nu numai la noi. La nivel moral sigur că toţi eram afectaţi, nu doar jucătorii, pentru că suntem toţi în aceeaşi barcă. Nu a fost doar vina jucătorilor, a fost o seară de coşmar pentru noi, un duş foarte rece", a declarat Mutu.

El nu a dorit să comenteze speculaţiile privind un noncombat în partida cu Farul Constanţa: "Nu există aşa ceva. Nu vreau să răspund la aşa ceva. Nu răspund la asemenea prostii".

Mutu consideră că toate echipele din România au evoluţii mai modeste în deplasare şi că nu doar Rapid se află în această situaţie.

"Eu cred că ar trebui să încetăm să vorbim despre meciurile de acasă şi din deplasare. Toate echipele au diferenţă de calitate în joc atunci când joacă în deplasare. Spuneţi-mi una care nu are. Spuneţi-mi o echipă care joacă la fel acasă şi în deplasare. Nu există. Normal că fiecare echipă se simte protejată acasă de propriul public. Una e să joci cu un stadion în spate şi una e să joci împotriva unui stadion. Sunt mai multe lucruri care influenţează o echipă la nivel mental. Aşa cum s-a întâmplat şi la noi. După victoria extraordinară cu campioana României am căzut psihic şi a fost o seară de coşmar", a spus Mutu.

Antrenorul îşi doreşte victorii în următoarele trei partide pe care le mai are de disputat, pentru ca la final să ocupe locul patru în clasament, pentru care Rapid se luptă cu Universitatea Craiova.

"Sunt două meciuri pe care vrem să le câştigăm în Giuleşti, lăsând la o parte ultimul derby. Şi Craiova are două meciuri grele şi avem posibilitatea de a urca pe locul patru. Ăsta este scopul nostru şi mini-obiectivul pe care l-am putea obţine. Sunt foarte importante, ne dorim victoria mâine şi cu Craiova, când va fi o mini-finală pentru locul patru. Şi să nu uităm ultimul joc, care, oricum ar fi, e unul important, e un derby şi îl vom trata ca atare. Farul a arătat că are prima şansă şi apoi urmăm noi celelalte. Important este că e un play-off foarte puternic. Sper ca şi anul viitor să fie la fel. Încă o echipă de tradiţie, Iaşiul, revine în Superligă, vom vedea ce se va întâmpla", a adăugat Adrian Mutu.

FC Rapid va întâlni echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vineri, de la ora 20:30, pe stadionul Rapid-Giuleşti, într-o partidă din cadrul etapei a 8-a a play-off-ului Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.