Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu: 'Nu cred că a fost cel mai strălucit debut al lui Iordănescu la naţională'

Facebook
Adrian Mutu

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că debutul selecţionerului Edward Iordănescu nu a fost unul strălucit, după 0-1 cu Grecia şi 2-2 cu Israel.

"Nu cred că a fost cel mai strălucit debut al lui Edward Iordănescu la echipa naţională şi asta cred că o ştie şi el. Dar eu cred că ar trebui să îi dăm timp, au fost două meciuri amicale. Cu siguranţă ar fi vrut să aibă victorii, dar eu cred că trebuie să susţinem echipa naţională şi să îl susţinem pe Edi Iordănescu şi să îi dăm timp pentru a putea să construiască", a declarat fostul internaţional, şi el un candidat pentru postul de selecţioner înaintea numirii lui Iordănescu, potrivit Agerpres.

Mutu speră ca din echipa naţională U19, care s-a calificat la Campionatul European, în următorii ani să promoveze mai mulţi jucători la selecţionata de seniori.

"Sper că în următorii doi ani să formeze echipa naţională care să ne poată duce acolo unde merităm şi ne dorim noi ca români. Trebuie să îi ţinem însă cu picioarele pe pământ pe aceşti jucători tineri, să conştientizeze unde se află şi să îi susţinem în ceea ce fac, fără o presiune foarte mare", a mai spus Mutu.

Selecţionerul Edward Iordănescu nu a reuşit să obţină nicio victorie în primele sale două meciuri în funcţie, pierzând acasă cu Grecia (0-1) şi remizând cu Israelul (2-2).

Pentru România va urma debutul în Liga Naţiunilor, cu patru meciuri în iunie, în deplasare cu Muntenegru (4 iunie) şi Bosnia-Herţegovina (7 iunie) şi acasă cu Finlanda (11 iunie) şi Muntenegru (14 iunie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.