Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu: Nu cred că Rapid a avut un început de campionat mai greu în toată istoria sa

www.gsp.ro
Adrian Mutu

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu crede că formaţia sa a avut vreodată un început de campionat mai greu ca acum, când va întâlni primele trei clasate în sezonul trecut al Ligii I, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, anunță agerpres.

"Nu ştiu dacă a fost un început de campionat mai greu pentru Rapid în toată istoria sa. Ne aşteaptă un început de campionat foarte greu, cu trei meciuri foarte dificile, primele trei clasate în sezonul trecut şi începem cu campioana en titre a României. Un meci extrem de dificil după eliminarea din cupele europene. Cred că vor fi şi mai supăraţi şi vor încerca să câştige. Trebuie să fim foarte atenţi. Bineînţeles că nu îmi convine eliminarea lor din preliminariile Ligii Campionilor, aseară am ţinut cu ei ca orice suporter al fotbalului românesc. Îmi pare rău pentru ei şi pentru fotbalul românesc", a declarat Mutu.

El a dezminţit zvonurile conform cărora ar putea pleca la CFR Cluj: "Nu este nimic Eu sunt antrenorul Rapidului şi îmi doresc să rămân antrenorul Rapidului. Se ştie relaţia pe care eu o am cu Neluţu Varga, dar nu cred e momentul şi timpul acum să vorbim despre acest lucru. Eu sunt antrenorul Rapidului şi îmi doresc să rămân antrenorul Rapidului".

Tehnicianul a afirmat că există oferte de transfer pentru Mattias Kait şi Rareş Ilie, jucători pe care şi-ar dori să-i păstreze în echipa sa.

"Eu aş vrea să mai vină jucători, mai ales că va fi un sezon greu. Avem nevoie de mai mulţi jucători pentru a schimba linia şi pentru a avea concurenţă în echipă. Kait este accidentat, de aceea nu îl veţi vedea în echipă, Rareş Ilie este. Ei momentan sunt jucătorii Rapidului. Eu îmi doresc ca ei să rămână, dar în privinţa intereselor clubului trebuie să discutaţi cu altcineva. Rareş Ilie nu pleacă nicăieri deocamdată, este jucătorul Rapidului. Nu contează vârsta, este doar o cifră. Rareş Ilie este un jucător matur, eu îmi doresc ca el să rămână cât mai mult timp la Rapid şi să joace bine. Există oferte pentru el şi se analizează. Atunci când se iau ofertele lui Kait şi Rareş Ilie în calcul, bineînţeles că pe mine şi pe echipă ne afectează, pentru că sunt doi jucători importanţi şi trebuie să ne întărim pe măsură. Acum depinde şi clubul ce decizie va lua, nu decid eu, ci clubul", a afirmat Adrian Mutu.

FC Rapid intenţionează să-l achiziţioneze şi pe francezul Damien Dussaut, jucător care a evoluat în trecut la Farul Constanţa şi Dinamo.

"Dussaut este un jucător care mă interesează, este sus în birou. Am avut şi antrenament cu el, să vedem dacă semnează contractul", a declarat Mutu.

Antrenorul rapidist a precizat că este îngrijorat că nu a găsit un atacant pe măsura aşteptărilor sale şi că Alex Ioniţă II este pregătit să reintre pe teren după suspendarea primită din partea Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD).

"Sunt puţin îngrijorat că nu găsim un atacant pe măsură pentru a-l putea aduce la echipă. Ne-am uitat şi am analizat mulţi, dar mulţi nu aveau profilul potrivit pentru echipă, nu aveau calităţile pe care eu le cer. Lui Alex Ioniţă îi expiră pe 14 iulie suspendarea. Mă bucur pentru el şi sper să îi dea drumul la joc. El s-a antrenat foarte bine, fizic şi psihic stă foarte bine şi nu cred că a fost niciodată atât de pregătit. Cred că se află în cea mai bună perioadă, cea mai bună formă a lui", a mai spus Adrian Mutu.

Partida CFR Cluj - Rapid, din cadrul primei etape a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.