Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu nu mai este antrenorul FC Rapid - Îmi pare rău că pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate!, spune Şucu

Facebook
Adrian Mutu

FC Rapid a anunţat, sâmbătă seară, despărţirea de tehnicianul Adrian Mutu, care se afla la conducerea echipei de 16 luni, potrivit news.ro.

“Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuţii în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid. Ce mi-ar plăcea, însă, să vă marturisesc este că în urmă cu un an şi jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri.

Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o vedetă incontestabilă la echipele mari la care a jucat, mi-a fost teamă să nu se comporte la fel şi din postura de antrenor. Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a ştiut să se impună ca un component valoros al unei echipe, şi nu ca o vedetă. Îmi pare rău că Adrian pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate! Mulţumesc, Adrian! Multă baftă în continuare!”, a reacţionat acţionarul majoritar al FC Rapid, Dan Şucu, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului.

Şi preşedintele grupării, Daniel Niculae, a spus că îi pare rău de plecarea lui Mutu. “Îmi pare rău că Adrian a preferat un alt drum, mai ales că mai avem mai puţin de o săptămână până la startului noului sezon, dar, din păcate, clauza pe care o avea în contract ne-a făcut imposibilă misiunea de a-l convinge să rămână. Îi urez mult succes în continuare! Rapid merge, ca întotdeauna, înainte, cu un alt antrenor, pe care îl vom anunţa în cel mai scurt timp. Suntem convinşi că împreună cu acesta, dar şi alături de suporterii noştri unici, ne vom atinge obiectivele din noul sezon”, a afirmat Niculae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.