Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu, reacție după meciul cu Universitatea Craiova: 'Am început timoraţi, s-a simţit presiunea care este asupra noastră'

Facebook
Adrian Mutu

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, crede că jucătorii săi au început timoraţi meciul de sâmbătă cu Universitatea Craiova, resimţind presiunea ultimelor înfrângeri, scrie news.ro.

”Am început timoraţi, s-a simţit presiunea care este asupra noastră după ultimele înfrângeri. În prima jumătate de oră, Craiova a găsit spaţiile necesare pentru a crea două ocazii şi a înscrie. Repriza a doua am dominat.

Azi am arătat tărie de caracter, să revenim de la 0-2, să terminăm meciul în atac. Mi-a plăcut toată echipa, şi Pănoiu, de aceea cred că este o nedreptate că nu e convocat la tineret. Despre greşelile din apărare, ce să spun? Jocul greşeala aşteaptă şi e normal dacă nu sunt execuţii spectaculoase, atunci marchezi din greşeala unui adversar. E bine venită pauza, pentru că avem şapte jucători cu probleme. Avem câteva zile libere, apoi o să facem antrenamente să ne punem la punct”, a declarat Adrian Mutu.

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-2, un meci în care gazdele au fost conduse cu 2-0 în minutul 19.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.