Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu s-ar întoarce acasa pentru echipa lui de suflet: 'Aş lucra cu Cristi Borcea la Dinamo! Pentru el aş veni cu cel mai mare drag!'

www.gsp.ro
Adrian Mutu

Adrian Mutu este în prezent sub contract cu echipa a doua a clubului Al-Wahda. Fostul decar al echipei naţioanale îşi încearcă veleităţile de antrenor departe de România, dar mărturiseşte că s-ar întoarce acasă pentru echipa lui de suflet, Dinamo, împreună cu Cristi Borcea, scrie Mediafax.

Dinamo nu a mai câştigat de 5 etape în Liga 1 Betano, iar acest lucru a dus echipa în subsolul clasamentului, pe locul 12. Adrian Mutu, fost fotbalist şi oficial al bucureştenilor, a vorbit despre momentele grele cu care se confruntă clubul.

“Am urmărit ce se întâmplă în ţară. Din păcate, Dinamo a ajuns într-o zonă periculoasă. Nu cred că a mai fost atât de jos în istoria clubului. Locul 12 nu este ceea ce merită Dinamo. Pe de altă parte, cred că lotul este peste locul din clasament. Nu e vorba doar de valoarea jucătorilor, cred că este, mai degrabă, un blocaj psihic! Claudiu Niculescu are nevoie de timp“, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

Citește și: Campionul mondial, Habib Nurmagomedov, întâmpinat ca un erou la sosirea în Daghestan

Deşi a plecat din România de mai puţin de 3 luni, Mutu nu exclude o revenire în ţară, la Dinamo, dacă fostul acţionar al clubului, Cristi Borcea, se întoarce: ”Da, aş lucra cu Cristi Borcea la Dinamo! Pentru el aş veni cu cel mai mare drag!”.

Mutu a semnat cu Al-Wahda în iulie 2018 şi, potrivit Transfermarkt, contractul său se întinde până la finele anului 2019. Înainte să ajungă în Emiratele Arabe Unite, Mutu a antrenat FC Voluntari, pe care a salvat-o de la retrogradare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.