Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionul mondial, Khabib Nurmagomedov, întâmpinat ca un erou la sosirea în Daghestan

spox.com
habib nurmagomedov

Rusul Habib Nurmagomedov, campionul mondial UFC la categoria uşoară, a fost întâmpinat ca un erou la sosirea în Daghestan, luni seara, de către fanii săi după victoria împotriva starului artelor marţiale mixte (MMA), irlandezul Conor McGregor, scrie Agerpres.

"Habib! Habib!', au scandat câteva mii de fani adunaţi în centrul oraşului Kaspiisk, în apropiere de capitala acestei republici ruse din Caucaz.

"Mulţumesc fraţilor", a răspuns Khabib Nurmagomedov, prezent alături de tatăl său într-o tribună instalată în mijlocul stadionului din oraş.

"Mulţi au spus că am făcut ce trebuia, alţii că am reacţionat prost. Dar eu o să vă spun aşa: vulturii nu stau în cuşcă. Şi i-am demonstrat asta lui Conor şi echipei sale", a spus luptătorul rus în faţa mulţimii.

Citește și: ȘOC la handbal: CSM București, cu mega-vedetele de milioane de euro, a fost SPULBERATĂ, acasă, din nou, de SCM Râmnicu Vâlcea

Nurmagomedov şi-a prezentat apoi centura de campion, după care a avut loc un dans tradiţional şi un foc de artificii. Între 10 şi 20.000 de persoane au fost prezente la acest eveniment.

Nurmagomedov şi-a păstrat titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară, însă meciul fost la un pas să se încheie cu o bătaie generală, luptătorul rus sărind din octogon după ce a fost declarat învingător, pentru a-l ataca pe unul dintre membrii echipei lui McGregor, fiind necesară intervenţia agenţilor de securitate şi a poliţiei pentru restabilirea ordinii.

Irlandezul a suferit a patra înfrângere din cariera sa, pe parcursul căreia a obţinut 21 de victorii, în timp ce Nurmagomedov a rămas neînvins după 27 de lupte.

McGregor a anunţat deja, prin intermediul reţelelor de socializare că "aşteaptă revanşa", iar apoi i-a solicitat acelaşi lucru conducătorului UFC, cel mai important campionat de arte marţiale mixte din lume.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.