Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu va fi prezentat în funcția de selecționer al echipei naționale U21 a României, miercuri, de la ora 11:30

www.gsp.ro
Adrian Mutu

Adrian Mutu va fi prezentat în funcția de selecționer al echipei naționale U21 a României, miercuri, de la ora 11:30, într-o conferință de presă la sediul FRF, la care va participa și directorul tehnic Mihai Stoichiță, anunță MEDIAFAX.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal l-a mandatat pe preşedintele Răzvan Burleanu, în şedinţa de marţi, să negocieze cu Adrian Mutu preluarea naţionalei U21 a României.

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în cazul Caracal! Unde ar fi Luiza Melencu (surse) .

"Antrenorul care trebuie să califice naţionala de tineret la următorul Campionat European este Adrian Mutu. Directorul tehnic, care este şi preşedintele Comisie Tehnice, a venit în faţa Comitetului Executiv cu această propunere. Au fost două şedinţe tehnice în această perioadă de timp, astfel încât Adrian Mutu a fost varianta susţinută de Comisia Tehnică în ultima ei şedinţă. Nu vă ascund că deja am avut o discuţie preliminară în această dimineaţă cu Adrian Mutu, pentru a putea să-i prezentăm care sunt obiectivele, care este stafful pe care îl va avea la dispoziţie şi toate condiţiile în care va colabora cu FRF. Astăzi sau mâine dimineaţă, cel târziu, urmează să mă văd din nou cu el pentru a putea să agreăm termenii contractului dintre el şi FRF", a declarat Răzvan Burleanu, marți.

În cadrul şedinţei de joi, 9 ianuarie, membrii Comisiei Tehnice FRF l-au nominalizat pe Adrian Mutu pentru a deveni noul antrenor al reprezentativei de tineret a României.

Citește și: Cristina Țopescu, incinerată fără inimă! Motivul pentru care i-a fost scos organul

Din iunie 2018, Adrian Mutu, fost jucător la echipe precum Inter, Parma, Chelsea, Juventus sau Fiorentina, a fost antrenorul echipei secunde a celor de la Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite. El a mai pregătit-o pe FC Voluntari, în perioada aprilie-iunie 2018, când a salvat echipa ilfoveană de la retrogradare.

Naţionala U21 a României a rămas fără selecţioner după plecarea lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă.

Echipa naţională de tineret se află în cursa pentru participarea la un nou Campionat European. După cinci meciuri disputate în grupa 8 de calificare, tricolorii ocupă locul secund, cu 10 puncte, la cinci lungimi în spatele Danemarcei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.