Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, ATAC DUR la Raluca Prună: Este absolut penibil

Adrian Nastase

Fostul premier, Adrian Năstase, a criticat-o pe Raluca Prună, în cadrul unei emisiuni televizate, pentru modul cum gestionează situația din penitenciare în acest moment, spunând că „felul cum abordează lucrurile este absolut penibil”.

Adrian Năstase, analiză de COȘMAR pentru PSD: Rămân în opoziție!

"Doamna Prună e naivă. Dânsa a ajuns să conducă Ministerul Justiției și regret acest lucru. Ceea ce spune, ceea ce afirmă, felul cum abordează lucrurile este absolut penibil. Nu înțelege nimic din ceea ce se întâmplă în această zonă. Alegerile parlamentare trebuie să fie cât mai rapid și să vină un ministru care să înțeleagă despre ce e vorba", a spus Adrian Năstase la România Tv.

Traian Băsescu, vânător de zestre

În cursul zilei de miercuri, ministrul Justiției, Raluca Prună, a avut o reacție „scandaloasă”, atunci când a fost întrebată despre revoltele violente din pușcăriile din România. Prună s-a arătat deranjată de întrebarea jurnaliștilor pe această temă, în condițiile în care sute de condamnați au dat foc la celule, refuză hrana și s-au urcat pe acoperișurile penitenciarelor.

”Cred că etica vă obliga să nu îmi puneți această întrebare. Nu doresc să fac niciun fel de comentariu la situația din penitenciare. Lucrăm la asta, când vom avea ceva de comunicat, ceva util, vă vom comunica.”, le-a răspuns Prună jurnaliștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.