Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, comentariu la o declarație a lui Traian Băsescu: Mișto!

nastase basescu

Adrian Năstase îl bănuiește pe Traian Băsescu de faptul că ar încerca să scape de o eventuală acuzație de la DNA pentru modul în care și-a finanțat campaniile electorale prezidențiale. Asta, după ce fostul președinte a recunoscut că toate campaniile electorale au fost finanțate cu bani negri, motiv pentru care chiar Năstase a fost condamnat de către judecători.

”Recent, intr-un interviu, Băsescu s-a referit la finanţarea partidelor, considerând că nu există partid care să fie curat dar, in opinia sa, „candidaţii nu prea au fost cei care s-au ocupat de finanţare”. Cu exceptia mea, evident…

Citește și: STENOGRAME incendiare cu Marian Vanghelie: Cum intervenea la Klaus Iohannis și judecători

El a arătat că toate partidele se finanţează cu bani negri. Spre exemplu campania sa, din 2009, „la care domnul Cocoş spune că a contribuit”. In interviul respectiv, el arată: „Lucrurile sunt putrede şi ar trebui să avem un moment zero: Fraţilor, ce a fost până acum a fost o mizerie, de acum nu. Ori punctul zero, ori merg toţi la puşcărie, nu selectiv. Să nu utilizăm un mediu în care toate partidele sunt păcătoase. Ori la toţi, ori… pe rând, pe toţi.”

Citește și: Surpriza DNA: Victor Ponta, Liviu Dragnea și Sorin Oprescu apar în dosarul lui Marian Vanghelie

Mi-a plăcut foarte mult povestea cu „punctul zero”. Timp de opt ani, după alegerile prezidentiale din 2004, Băsescu a folosit institutiile statului pentru a determina condamnarea mea pentru „finantarea ilegală” a campaniei electorale, in dosarul „Trofeul calitătii”. El a raportat la Bruxelles condamnarea mea „emblematică”. Cu toate astea, se pare că Băsescu (sau oamenii lui) nu au tras invătămintele necesare pentru campaniile ce au urmat. Asa că după condamnarea mea, ar fi util un „punct zero”. Misto!”, scrie Adrian Năstase pe blogul său.

Citește și: DNA i-a dat lovitura decisivă lui Marian Vanghelie! Decizia luată de Laura Codruța Kovesi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.