Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase și-a aranjat baiatul la Parlamentul European

mihnea nastase

Cu toate că nu duce lipsă de bani, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase,Mihnea s-a gândit că nu ar fi rău să aibă proprii săi bani și să nu trăiască pe spatele mamei și al tatălui.

Astfel, mezinul  familie Năstase a fost angajat recent pe postul de asistent  la biroul eurodeputatului PSD Cătălin Ivan,unul dintre contestarii liderului social-democraților Victor Ponta. Mihnea a terminat științele politice la Londra, iar acum își pregătește lucrarea de Master în liniște la Bruxelles pe o sumă frumușică.

”Pe Mihnea l-am cunoscut la Parlamentul European,unde a  a avut colaborări cu colegi din delegația europarlamentarilor PSD.Când  s-a  eliberat un loc la mine în echipă l-am chemat să lucrăm împreună. Am avut mai multe discuții cu Mihnea, iar în urma acestora am decis să-l angajez. Este un tânăr foarte pregătit, cu foarte mult bun simț și dornic de muncă. Evident că a contat și faptul că-l cunosc pe tatăl său, dar nu a fost decisiv acest fapt în alegerea mea. Mihnea se va ocupa în echipa mea de activitatea în Comisia de relații externe și de relația UE, Rusia”, a declarat în Libertatea europarlamentarul Cătălin Ivan, șeful lui Mihnea.

Modelul nu este chiar nou. Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu a candidat și a și ocupat un mandat fotoliul de europarlamentar. S-a spus la acea vreme că cel care a tras sforile în fostul PDL și nu numai pentru ca fiica lui să ajungă la Bruxelles a fost chiar fostul președinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.