Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase îl face praf pe Cozmin Gușă, reprimit în PSD, și îi dă ordine lui Marcel Ciolacu: 'Să îl ia pe Dâncu să îl pună director'

captura Adevarul LIVE
Adrian Nastase

Vasile Dâncu ar putea fi reactivat de conducerea PSD! Marcel Ciolacu a făcut primul anunțul, iar marți seara, la Realitatea PLUS, Adrian Năstase i-a indicat șefului interimar al PSD unde să îl pună pe fostul vicepremier.

Năstase nu l-a iertat nici pe Cozmin Gușă, reprimit în PSD, după ce fusese exclus de Viorica Dăncilă, și pe care l-a numit ”intelectual de toate culorile”. Fostul premier este de părere că PSD nu are un mesaj serios și nici nu are o echipă.

Citește și: Omul Olguței Vasilescu ‘traduce’ tăierea de la Educație! Lovitura pe care ar urma să le-o dea Guvernul profesorilor

”Eu cred că trebuie activat Institutul Român de Studii Social-Democrate. Marcel Ciolacu ar putea face bine ca Dâncu să fie numit director la acest institut. Să facă analize, să pregătească dezbateri. PSD trebuie să decidă dacă vrea să fie o echipă care trăiește din transferuri de jucători sau își face propria academie.

Gușă e un intelectual de toate culorile, să nu îl limităm. Poate acum e de stângă. Eu l-am adus secretar general în PSD, iar apoi a fugit în echipa lui Băsescu, de dreapta.

Citește și: Presedintele Iohannis: `Mai este foarte puțin timp`

Mesajul PSD nu mi se pare serios, pentru că nu se coordonează. Nici măcar nu au o echipă. PSD ar trebui să aibă un guvern din umbră. Eu vorbesc des cu toţi, mă sună, le răspund, cu unii dintre ei m-am văzut. Ce înseamnă să revin în PSD? Să am iar carnet de membru, să fiu mai activ decât acum? Nu cred că Ionuţ Matei mi-ar da voie să mai am o funcţie de conducere şi nici nu îmi doresc. După ce am fost preşedinte, ce să mai fiu? Secretar general? Mă apropii de o vârstă respectabilă şi trebuie să recunosc că este un moment pentru cei tineri Ionuț Vulpescu a făcut o analiză, bună, e președintele Consiliului Național al PSD, dar are nevoie de sprijinul tuturor liderilor.”, a declarat Adrian Năstase.

Citește și: E oficial! Anunțul făcut de Dumitru Coarnă se adeverește! Ludovic Orban se ține de cuvânt .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.