Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase îl sfătuiește pe Orban să-l elimine pe Cîțu prin celebra schemă PSD din 2000

capcana

Fostul premier Adrian Năstase a declarat marți, la Antena 3, că îl sfătuiește pe Ludovic Orban ca în momentul în care ajunge la concluzia că nu îl poate învinge pe Florin Cîțu în Congresul PNL, atunci să apeleze la operațiunea prin care Victor Ponta a prealuat PSD de la Mircea Geoană:

  • „Problema de esenta pe care o are  PNL in momentul de fata este legata de teoria lor esentiala 'Prin noi insine'”. In momentul de fata, in mod evident Citu are o cu totul alta abodare, transnationala, legata de corporatism, progresism si asta mai departe. El reprezinta de fapt nu traditia PNL, ci o alta structura politica. E foarte posibil sa castige el, daca ma uit la ultimele evolutii, Citu a confiscat guvernarea pentru batalia politica din PNL”
  • „Daca i-as da un sfat lui Orban este ca daca ajunge la concluzia ca nu poate sa castige, al doilea obiectiv ar fi sa nu castige Citu si atunci ar trebui teoretic ca el sa se dea la o parte si sa-l propuna pe al treilea pe care as il sustina. E ce s-a intamplat in PSD in 2000 cand Geoana si-a construit o echipa de presedinti de organizatii sa vina impreuna cu ele sa castige, a dublat numarul de delegati de la Bucuresti, a organizat Congresul la Romexpo, atunci era clar ca nu am nicio sansa sa castig, asa am anuntat ca renunt si ca il sustin pe Ponta si Ponta a castigat”
  • „Orban are inca o sensabilitate suveranista. Poate si din cauza varstei, a educatiei. Este mult mai legat de o anumita abordare clasica a liberalilor. Citu are un cu totul alt profil. Eu ma simt mai aproape de Orban. Imi dau seama ca el este intr-un moment dificil pentru ca Citu are posibilitatea sa ofere bani primarilor, ii cheama, am vazut
  • „(Klaus Iohannis) cred ca îl prefera pe Citu, e mult mai aproape de linia lui transnationala, mai apropiata de Bruxelles”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.