Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, ironie fină la adresa Emag: prezervative în rate fără dobândă și implicarea în campania electorală

fanatik.ro
adrian nastase

Fostul premier Adrian Năstase susține că cei de la Emag se implică, mai mult sau mai puțin direct, în campania electorală de partea celor de la USR. Năstase arată că în campania ”Libertate în fiecare zi”, Emag face trimitere la protestele din Piața Victoriei. Totodată, campania Emag face și victime, pentru că în căutarea libertății retailerul a început să vândă prezervative în rate fără dobândă.

Citește și: Se înfiripă un mare pol pe stânga / SURSE

content-image

”Stiam că Mihai Sora este un om in vârstă dar nu intr-atât incât să-i fi fost model lui Toulouse-Lautrec pentru un celebru afis.

Am fost impresionat de aceste afise  din oras, la concurentă (sau poate un supliment alimentar subliminal) in campania electorală din aceste zile…

Tema este relevantă. „Libertatea nu trebuie doar căstigată. Trebuie păstrată”. Afisul  se adresează deci freedom fighters-ilor. O trimitere suavă si la intâlnirile de socializare din Piata Victoriei.

Dar de ce a simtit oare emag nevoia ACUM să iasă cu această publicitate? Oare proprietarul majoritar al magazinului on-line – Fondul de investitii Naspers din Africa de Sud – să fi simtit o dorintă arzătoare de a propovădui libertatea in intreaga lume? Si, in definitiv, nu se mai vindeau televizoarele sau prezervativele de pe site-ul emag fără a li se oferi cumpărătorilor si o „portie de libertate”?”, arată Adrian Năstase, pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.