Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase mobilizează primarii PSD: 'Un vot peste 40% (sau peste 50%?!) ar fi şi o încurajare pentru partid'

Digi24
Adrian Nastase

Adrian Năstase, fost prim-ministru şi fost preşedinte PSD, face apel la primarii PSD să se mobilizeze în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale astfel încât Viorica Dăncilă să câştige î localităţile pe care le conduc. Chiar şi aşa, Năstase sper doar la peste 40% din voturi pentru candidata PSD.

"Un partid are mai multe „motoare” in campaniile electorale. Unul dintre ele – extrem de important – il reprezintă alesii locali, in special primarii. Prezidentialele sunt doar o etapă inaintea alegerilor ce vor urma in primăvară si a celor ce vor urma in toamnă.

Pare  că unii dintre primarii PSD nu au accelerat suficient in primul tur. Cred că la turul al doilea este esential să facă efortul de a câstiga in localitatea lor. Miza nu este doar alegerea presedintelui ci si re-mobilizarea membrilor si simpatizantilor PSD după scorul nemultumitor de la euro-parlamentare.

Un vot peste 40% (sau peste 50% ?!)ar fi si o incurajare pentru partid de a gandi, in liniste, cele mai bune formule de organizare in perspectiva viitoarelor confruntări electorale. Ar fi si o platformă mai bună de pe care să fie atacate alegerile locale.

Succes!", scrie Adrian Năstase pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.