Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, pamflet despre politică ilustrat cu o poză cu porci

adrian nastase

Fostul premier Adrian Năstase publică un articol-pamflet despre politica românească, pe care îl ilustrează cu o poză cu porci. Gestul fostului lider PSD vine la doar două zile după ce a transmis un mesaj misterios către PSD, folosindu-se de o istorie biblică.

Vezi şi: Adrian Năstase, mesaj biblic misterios pentru PSD: 'Diavolul pândeşte din opoziţie…'

"Caldura mare, in perioada asta, in politica romaneasca. Jocul de societate practicat este mica intelegere despre cum sa fie dati jos colegi, parteneri sau adversari. In intalniri interregionale, sau transpartinice, invocandu-se acordul ocult, venit ‘de sus”, se comploteaza, se fac si se desfac aliante, se tradeaza, se fac competitii despre cine ii iubeste cel mai mult pe americani. Romanii au dovedit ca pot sa iasa in strada, cand este cazul. Cazul a fost cand a venit la Bucuresti Robby Wiliams. Au iesit in strada 75000 de oameni. Cand este vorba de chestiuni mai marunte, cum ar fi fraudarea rezultatelor la un referendum, solutia este sa scrii pe facebook, cu un nickname. Remarc, din nou, actualitatea lui Caragiale. Este un lucru important ca intrarea in Uniunea Europeana nu ne-a afectat fibra nationala", scrie Năstase pe blog.

Fostul premier mai spune că a recitit, "cu emoţie", o schiţă a lui Caragiale, încercând să pună nume din actualitatea ultimelor zile în locul personajelor de acolo.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.