Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase pune tunurile pe PSD: 'Nu cred că este normal ca în aceste alegeri să nu participe Ioan Mircea Paşcu'

captura Adevarul LIVE
Adrian Nastase

Adrian Năstase critică PSD pentru felul în care s-a întocmit lista de candidaţi pentru europarlamentare. Fostul premier consideră că Ioan Mircea Paşcu, actual vicepreşedinte al Parlamentului European şi fost ministru al Apărării în guvernul pe care l-a condus, trebuia să se regăsească pe listă.

"Nu cred că este normal ca în aceste alegeri să nu partipe Ioan Mircea Paşcu, un vicepreşedinte al Parlamentului European. Eu cred că era necesar ca el să participe. Sigur, eu sunt în afară, comentez din când în când, nu înţeleg multe din lucrurile care se întâmplă, dar m-aş bucura ca PSD să demonstreze că are o strategie câştigătoare", a afirmat Adrian Năstase, la România TV.

CITEȘTE ȘI: Nasul îţi transmite mesaje despre sănătatea ta. Care sunt acestea şi cum le poţi traduce

Ioan Mircea Paşcu a transmis zilele trecute un mesaj pe Facebook, după ce s-a anunţat lista PSD pentru europarlamentare.

"Trebuie fie sa ai un simt de conservare atrofiat, fie tendințe sinucigase, dacă atunci când și așa ai putini oameni apropiați, sa faci tot posibilul sa ți-i îndepărtezi și pe aceștia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat ca fiecare pasare pe limba ei piere!?", scrie Ioan Mircea Paşcu pe Facebook.

Întrebat de un comentator dacă "europarlaentarii nu se pensionează", Ioan Mircea Paşcu a răspuns: "Se pensionează ei, nu sunt 'pensionaţi' de alţii."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.