Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, reacţie incendiară la condamnarea lui Dragnea: Încercările lui de a negocia cu 'statul paralel' l-au dus într-o fundătură

captura Adevarul LIVE
Adrian Nastase

Adrian Năstase, fost prim-ministru şi fost preşedinte PSD, reacţionează la condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea. Năstase îi reproşează lui Dragnea că a negociat cu "statul paralel" şi că nu a demisionat duminică seara, după pierderea alegerilor.

"Sunt doua lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia sa-si dea demisia din fruntea partidului dupa rezultatul umilitor la alegerile de ieri; 2. Condamnarea lui, intr-un dosar cusut cu ata alba, este o condamnare ce a avut un obiectiv politic. Aceasta condamnare, ca si felul in care a fost „insotit” Dragnea spre Rahova arata ca suntem un popor crud, usor de manipulat, si ca, dupa „revolutia votului”, a urmat justitia populara.

In mod paradoxal, folosirea social media nu ne duce spre viitor ci spre trecut.

Actiunea politica interna si externa au avut si au ca obiectiv transformarea PSD intr-un partid de 20% care sa nu mai aiba un rol determinat in guvernarea Romaniei. Pentru asta s-au folosit, de-a lungul timpului, atat cozi de topor cat si anumiti lideri care, constient sau nu, au intrat in astfel de jocuri.

Atitudinea si compromisurile lui Dragnea, lipsa de decizie, temporizarea i-au creat si lui probleme dar si partidului si, in definitiv, tarii. Imi pare rau pentru ce indura, mai ales ca stiu ce inseamna umilinta unei condamnari si pierderea libertatii dar incercarile lui de a negocia cu „statul paralel” l-au dus intr-o fundatura – in plan personal – iar partidul intr-o criza profunda din care va iesi doar daca intelege ca trebuie folosita o operatie chirurgicala si nu administrate „suplimente alimentare”", scrie Adrian Năstase pe blog.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Liviu Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.