Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Neaga, antrenor secund U. Craiova: Dacă pleacă nea Victor Pițurcă de la echipă, plec și eu

victor piturca

Victor Pițurcă este pe cale să se despartă de U Craiova, în urma rezultatelor nesatisfăcătoare avute de echipa olteană sub comanda acestuia. Adrian Neaga, secundul Craiovei, a vorbit despre posibila plecare a fostului selecționer al României, potrivit Mediafax.

Recent, Victor Pițurcă a anunțat că intenționează să se despartă de Craiova, acesta fiind nemulțumit de lotul de jucători pe care acesta îl are la dispoziție. În ultimele cinci partide, trupa olteană a obținut două victorii și trei înfrângeri. Adrian Neaga, secundul lui Pițurcă, crede că se vor face mai multe transferuri la clubul din Bănie, în această iarnă, pentru a se putea lupta cu contracandidatele la titlu.

Citește și: Simona Halep, despre momentul în care a scris istorie: Finala de la Wimbledon a fost dumnezeiască! M-a uns pe suflet

„Noi am pierdut cu cele trei echipe din fața noastră, deci cred că e meritat. Ne este la îndemână să câștigăm un trofeu, condițiile de la Craiova sunt condiții foarte bune, cred că se vor face transferuri, pentru că avem nevoie de transferuri pentru a ne bate cu cei din fața noastră.” , a spus Adrian Neaga, secundul Craiovei, pentru DigiSport. ”Nici nu se pune problema! Dacă pleacă nea Victor Pițurca, plec odată cu dânsul”, a mai spus Neaga.

După 22 de etape, clubul din Bănie a strâns 37 de puncte. În acest sezon, echipa condusă de Victor Pițurcă a înregistrat 13 victorii, 8 egaluri și tot atâtea înfrângeri. Astfel că oltenii au încheiat anul 2019 pe locul 4 în Liga 1, la 7 puncte distanță de liderul CFR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.