Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Petrea este noul tehnician al echipei de handbal CSM Bacău

Federatia Romana de Handbal
handbal

Adrian Petrea este oficial antrenorul echipei CSM Bacău, după ce a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani. Fostul internaţional ajunge în oraşul lui Bacovia cu obiectivul clar de a lupta pentru o calificare în cupele europene, potrivit mediafax.

Citește și: Liviu Dragnea s-a retras în carapace! Informații din camera de la Rahova

Transferurile sunt deja spectaculoase, în top fiind interul dreapta Nikola Crnoglavac şi portarul Viachaslau Saldatsenka, ambii convocaţi la naţionalele Serbiei, respectiv Belarus. „Obiectivul în primul an este calificarea în play-off, iar în al doilea sezon accederea într-o cupă europeană. Dacă se întâmplă din primul an să accedem într-o cupă europeană, este cu atât mai bine”, ne-a declarat Adrian Petrea.

Citește și: Ruptură între USR și PLUS? Dan Barna a ocolit răspunsul

Antrenorul a încheiat colaborarea cu CSM Făgăraş, echipă cu care a reuşit să evite retrogradarea. „Voi antrena o echipă pe care o cunosc şi sunt foarte încrezător cu transferurile pe care le-am făcut. În spate vom avea susţinerea autorităţilor, susţinerea celor implicaţi în fenomenul handbalistic de la Bacău şi sperăm ca în cel mai scurt timp să ne atingem obiectivele. În primul rând, vrem să aducem CSM Bacău acolo unde a fost acum câţiva ani, când se bătea la titlu în Liga Naţională”, a mai spus Adrian Petrea.

Citește și: Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis! Răspuns-fulger

Conducerea clubului a efectuat deja patru transferuri, este vorba despre Crnoglavac, Saldatsenka, Târzioru şi Huta. CSM Bacău este în discuţii cu alţi doi handbalişti străini aflaţi în criteriile impuse de FR de Handbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.