Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Porumboiu îl DISTRUGE pe Răzvan Burleanu: 'Pe Liviu Dragnea l-au acuzat că le-a zis să vină la vot, ăsta a cumpărat voturile'

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Adrian Porumboiu (68 de ani) a comentat dezvăluirile ProSport despre modul în care Răzvan Burleanu, șeful FRF, a gestionat banii federației. Adrian Porumboiu spune că Răzvan Burleanu nu are ce căuta la cârma Federației Române de Fotbal deoarece „n-are nicio legătură cu sportul, cu fotbalul.”

Citește și: Caz INCREDIBIL în Timiș - Cum s-au îmbolnăvit subit 26 de primari PNL

"L-am citit în viteză, dar ştiu subiectul. De patru ani vă spun că individul ăsta n-are ce căuta în propria federaţie. Oricine se duce acolo, nu mai iese decât când vrea. E un sistem creat. Dacă le dai fel şi fel de atenţii, de sponsorizări... Pe Dragnea l-au acuzat că le-a zis să vină la vot, ăsta a cumpărat voturile. Ce, Doamne iartă-mă, să faci cu un individ de teapa lui Burleanu? E un individ plantat de unii. Fotbalul a încăput pe mâna unui individ care n-are nicio legătură cu sportul, cu fotbalul. Burleanu este exact exemplul cum nu trebuie să fie o instituţie din România. Reprezintă dorinţele a milioane de români. Cum să ajungă un troglodit acolo?", a declarat fostul mare arbitru, luni dimineaţă, la ProSport Live, informează ProSport.ro.

Citește și: France Football a anunțat TOPUL celor mai bine plătiți fotbaliști din lume: Lionel Messi îl SPULBERĂ pe Cristiano Ronaldo

Din exterior, pentru că nu mai este parte a fenomenului, Porumboiu observă multe nereguli în modul în care Burleanu alege să gestioneze situaţia şi aşa precară a fotbalului din ţara noastră. Ce-i reproşează? Cam ce i se imputa şi predecesorului Mircea Sandu: "Eu simt că domnul Burleanu a intrat într-o mocrilă care se simte şi mirosul puturos de la FRF e pătrunzător. Burleanu face ce făceau şi ceilalţi înainte, asigură protecţie unor echipe, echip protejate de dinainte. Are prietenia lui cu Dâncu (n.red - Vasile Dâncu, om despre care s-a spus că a avut o influenţă importantă în câştigarea primului mandat de către Burleanu), prietenia asta poate fi dăunătoare sportului. E o colaborare şi ăsta pozează... bine, e vai de capul lui", a mai declarat omul de afaceri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.