Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz INCREDIBIL în Timiș - Cum s-au îmbolnăvit subit 26 de primari PNL

PNL siglă

Deşi se spune că boala nu alege, iată că de data aceasta afecţiunile s-au orientat strict către primarii PNL Timiş, lovind „drept la ţintă”, aşa cum spune şi sloganul partidului, scrie presa locală.

26 de edili liberali nu au putut participa la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, majoritatea invocând motive de boală.

Paul Stănescu dă speranțe primarilor nemulțumiți: Eu cred că la nivelul Guvernului se va lua o decizie

Din fericire pentru electoratul liberal, epidemia a fost de scurtă durată, cam cât lansarea de sâmbătă, astfel că majoritatea au revenit astăzi la lucru, cu o incomensurabilă poftă de a obţine un scor bun pentru partid în 26 mai.

Este şi cazul primarului din Deta, Petru Roman, care sâmbătă a fost bolnav, dar acum şi-a revenit complet şi promite un scor fantastic pentru PNL la Deta.

„Nu am putut veni, pentru că am fost bolnav. Şi ceilalţi colegi primari au avut motive obiective. Mi-a plăcut discursul domnului Vasile Blaga, a fost cel mai ancorat în realitate. Nu o să precupeţim nici un efort în campanie şi sunt convins că PNL va avea un scor foarte bun la Deta, poate chiar dublu faţă de cel înregistrat la alegerile trecute, când rezultatul a fost de 10-15 la sută”, a declarat Petru Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.