Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Sârbu, avertisment TĂIOS după amenințările Rusiei: 'Securitatea ajunge să fie un termen folosit în discuții de nișă'

Inquam Photos / George Calin
adrian sarbu

Omul de afaceri Adrian Sârbu, a declarat marți, la conferința pe securitate, găzduită de Monitorul Apărării, că securitatea a ajuns să fie un termen folosit în discuții de nișă și a făcut referire la sondajul recent care arată poziția multor cititori MEDIAFAX cu privire la securitate și NATO.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Adina Florea a DESCINS la DNA Ploiești pentru a căuta camera de TORTURĂ în care erau audiați martorii neobedienți

"Securitatea ajunge să fie un termen folosit în discuții de nișă. (...) În ultimii 20-30 de ani, nu am făcut suficient de multe pentru securitate, în afară de alăturarea la NATO. E de neconceput securitatea României și în regiune fără prezența Statelor Unite", a declarat Adrian Sârbu.

Patronul MEDIAFAX a făcut referire și la sondajul realizat în ultimele patru zile în cadrul site-urilor din MEDIAFAX Group și care arată că românii cred în NATO și consideră că securitatea nu poate fi asigurată fără prezența SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.