Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Stoian, după sosirea la FCSB: 'Sper să fiu campion la vară şi să jucăm în grupele unei competiţii europene'

www.prosport.ro
FCSB

FCSB a anunţat, în cursul serii de marţi, transferul oficial al lui Adrian Stoian (27 de ani), de la FC Crotone, potrivit mediafax.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Aveți mai multe modalități de plată a amenzilor rutiere

"Vin aici cu gândul de a-i ajuta pe băieţi şi clubul să-şi atingă obiectivele. Sper să fiu campion la vară şi să jucăm în grupele unei competiţii europene", spune mijlocaşul central care va purta tricoul cu numărul 27.

"FCSB anunţă legitimarea lui Adrian Stoian, jucător provenit de la F.C. Crotone, din liga a doua italiană. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, care va purta tricoul cu numărul 27, se va afla sub comanda lui Mihai Teja începând de miercuri dimineaţă. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", se arată pe pagina de facebook a vicecampioanei Ligii 1 Betano, pentru care Stoian a oferit şi o scurtă declaraţie: "Sunt foarte fericit pentru că voi avea ocazia să joc pentru cel mai mare club din România. Vin aici cu gândul de a-i ajuta pe băieţi şi clubul să-şi atingă obiectivele. Sper să fiu campion la vară şi să jucăm în grupele unei competiţii europene", a punctat mijlocaşul.

Adrian Stoian este un mijlocaş născut pe 11 februarie 1991, la Craiova. Acesta a început fotbalul la Şcoala de Fotbal Gheorghe Popescu, acolo unde a fost coleg cu Lucian Filip. În 2008 a fost transferat de AS Roma, pentru care a evoluat în 28 de meciuri la nivelul echipei Primavera şi într-o singură partidă în Serie A. A fost împrumutat, între 2010 şi 2012, la Pescara şi AS Bari, iar în vara lui 2012 a ajuns la Chievo Verona. După un sezon petrecut la Verona, acesta a fost împrumutat, pe rând, la Genoa, Bari şi Crotone, iar cu ultima echipă a semnat un contract definitiv în vara lui 2015. A adunat 95 de partide în Serie A şi două meciuri pentru echipa naţională a României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.