Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Stoian după tranferul la FCSB - Sper să nu-i dăm ocazia lui Gigi Becali să ne critice

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Jucătorul echipei FCSB, Adrian Stoian, transferat în această iarnă la formaţia pregătită de Mihai Teja, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că speră ca împreună cu echipa să nu-i dea ocazia lui Gigi Becali să îşi critice fotbaliştii, potrivit news.ro.

“Criticile sunt normale dar sper ca împreună cu echipa mea să nu îi dăm posibilitatea domnului Becali să ne critice. Eu nu cred că am făcut un pas înapoi, cred că am făcut un pas înainte pentru că există posibilitatea să joc în cupele europene şi Steaua se bate la titlu an de an. Gândul meu este la titlu, acesta este obiectivul principal al Stelei”, a declarat Stoian într-o conferinţă de presă în cantonamentul din Spania.

Mijlocaşul venit de la Crotone spune că a mai avut câteva oferte de transfer din Seria a II-a italiană, dar a preferat să joace în România: “Nu am avut ocazia să joc până acum în România, voi descoperi pe parcurs. Din Liga I nu am mai avut nicio ofertă dar am mai avut câteva oferte din Serie B şi am preferat să vin aici. Ne-am înţeles imediat şi asta m-a făcut să înţeleg că oamenii au încredere în mine şi de asta vreau să ajut şi să le răsplătesc încrederea pe care mi-au arătat-o. Când te caută echipe de calibru precum Steaua e normal să fii fericit”.

Adrian Stoian este un mijlocaş născut pe 11 februarie 1991, la Craiova. Acesta a început fotbalul la Şcoala de Fotbal Gheorghe Popescu, acolo unde a fost coleg cu Lucian Filip. În 2008 a fost transferat de AS Roma, pentru care a evoluat în 28 de meciuri la nivelul echipei Primavera şi într-o singură partidă în Serie A. A fost împrumutat, între 2010 şi 2012, la Pescara şi AS Bari, iar în vara lui 2012 a ajuns la Chievo Verona. După un sezon petrecut la Verona, acesta a fost împrumutat, pe rând, la Genoa, Bari şi Crotone, iar cu ultima echipă a semnat un contract definitiv în vara lui 2015. A adunat 95 de partide în Serie A şi două meciuri pentru echipa naţională a României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.