Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Stoian e un patrimoniu al clubului FCSB, crede Florin Răducioiu

gsp.ro
Florin Raducioiu

Gigi Becali este gata să îl cedeze pe Adrian Stoian (27 de ani) la vară, dar decizia este una greşită, crede Florin Răducioiu. Mijlocaşul este un jucător important din Liga 1 Betano şi trebuie să primească în continuare credit. ”E un patrimoniu al clubului”, subliniază Răducioiu potrivit mediafax.

FCSB anunţa cu mare fast, pe 15 ianuarie, transferul oficial al lui Adrian Stoian, de la FC Crotone. Mihai Stoica l-a convins pe Gigi Becali că au dat lovitura, dar lucrurile nu au rămas aşa pentru mult timp. După primul meci al anului, cu Dunărea Călăraşi, omul de afaceri trăgea o concluzie clară: nu poţi lua titlul cu un asemenea fotbalist. Decizia a fost una pripită, apreciază Florin Răducioiu.

”Nu sunt direct implicat în echipa FCSB-ului, dar, este adevărat, mi se pare ciudat şi mie, într-adevăr, cum Stoian face faţă în Italia şi nu face în România. Toată lumea greşeşte într-un meci. În primul rând, Stoian e un patrimoniu al clubului şi trebuie protejat şi încurajat pentru a da un randament cât mai bun, nu se rezolvă cu biciul.

Trebuie să te înţelegi cu jucătorii şi să ai o anumită empatie cu ei. Toată lumea se aştepta să joace mai mult. A venit din Italia şi aşteptam să se impună la Steaua”, a spus Florin Răducioiu pentru TelkomSport.

două meciuri (100 de minute) a jucat Stoian pentru FCSB

Adrian Stoian este un mijlocaş născut pe 11 februarie 1991, la Craiova. Acesta a început fotbalul la Şcoala de Fotbal Gheorghe Popescu, acolo unde a fost coleg cu Lucian Filip. În 2008 a fost transferat de AS Roma, pentru care a evoluat în 28 de meciuri la nivelul echipei Primavera şi într-o singură partidă în Serie A. A fost împrumutat, între 2010 şi 2012, la Pescara şi AS Bari, iar în vara lui 2012 a ajuns la Chievo Verona. După un sezon petrecut la Verona, acesta a fost împrumutat, pe rând, la Genoa, Bari şi Crotone, iar cu ultima echipă a semnat un contract definitiv în vara lui 2015. A adunat 95 de partide în Serie A şi două meciuri pentru echipa naţională a României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.