Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Ţuţuianu DESTRUCTUREAZĂ cea mai puternică filială a PSD: 'Asta mi-am propus, vor veni alături de mine'

paginadepolitica.ro
adrian tutuianu

Senatorul Adrian Ţuţuianu a precizat, la o zi după intrarea în Pro România, că vor fi mulţi colegi din PSD Dâmboviţa care îl vor urma şi că îşi propune ca în 2020 să învingă PSD în acest judeţ unde acum deţine majoritatea parlamentarilor şi majoritatea consilierilor, informează News.ro.

Adrian Ţuţuianu a spus, marţi, la Iaşi, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Victor Ponta, că mulţi oameni din PSD Dâmboviţa îl vor urma în Pro România, el precizând că exodul se va produce după alegerile prezidenţiale.

“Vor fi mulţi din filiala PSD de la Dâmboviţa care vor veni alături de mine. Organizaţia PSD Dâmboviţa este una puternică. Şapte din cei nouă parlamentari ai judeţului sunt de la PSD, 22 consilieri judeţeni din 35 sunt de la PSD, peste 850 de consilieri locali. Practic, PSD în Dâmboviţa a dominat până acum viaţa politică locală. Mi-am propus să schimb acest echilibru de putere local şi sunt convins că mulţi din cei cu care am colaborat se vor alătura echipei Pro România. Unii o vor face astăzi, alţii mâine, cei mai mulţi după alegerile prezidenţiale din acest an şi, pe măsură ce se apropie momentul alegerilor locale. Un primar care ar veni azi şi ar demisiona din PSD îşi pierde mandatul”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Citește și: Viorica Dăncilă a DECIS: am vorbit cu Tudorel Toader și OUG pentru contestația în anulare va fi dată

El a adăugat că speră ca în anul 2020 să aibă o echipă atât de bine sudată la Dâmboviţa, încât Pro România să câştige alegerile în judeţ.

În aceeaşi conferinţă de presă, liderul Pro România, Victor Ponta, a susţinut că partidul pe care-l conduce nu stă atât de bine cum o arată sondajele, dar că formaţiunea sa are potenţialul să obţină 10 la sută la alegerile europarlamentare.

Fostul lider PSD Adrian Ţuţuianu şi-a anunţat, luni, înscrierea în Pro România, într-o conferinţă de presă susţinută la Bacău împreună cu Victor Ponta.

Ţuţuianu este primul senator venit în Pro România, însă fostul lider PSD şi-a exprimat convingerea că vor fi şi alţi senatori care se vor înscrie în partidul condus de Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.