Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Ţuţuianu trage semnalul de alarmă: Demisia lui Tudose ar putea fi un DEZASTRU pentru PSD - ce poate face Klaus Iohannis

paginadepolitica.ro
adrian tutuianu

Fostul ministru al Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a fost unul dintre cei care l-au susţinut pe Mihai Tudose. După ce prmierul şi-a dat demisia, Ţuţuianu a tras semnalul de alarmă. Klaus Iohannis ar putea să nu mai ofere posibilitatea PSD-ului să aibă un alt premier.

Citește și: Decizia care-i poate crește averea Simonei Halep: Variantele de milioane de euro ale liderului mondial – schimbare RADICALĂ

"I s-au reproşat multe lucruri lui Mihai Tudose. Sper să nu mai fie criză acum. Este un vot, nu pot fi sau nu mulţuit. E o posibilitate ca Iohannis să nu mai desemneze un nou premier, o posibilitate de bun simţ. Nu mi-am propus să fiu într-un nou Guvern. Viaţa va decide dacă eu sau ceilalţi am avut dreptate", a tunat Ţuţuianu.

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, declara sâmbătă că o nouă schimbare de guvern ar fi sinucidere politică pentru PSD, că o demisie a premierului sau o nouă moţiune de cenzură împotriva propriului Cabinet ar duce partidul din nou la mâna preşedintelui Klaus Iohannis şi la un vot în Parlament, ambele situaţii creatoare de incertitudini, şi că PSD trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi să conştientizeze gravele prejudicii de imagine pe care le poate înregistra partidul, precum şi riscul aruncării ţării în instabilitate politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.