Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu, cetățean de onoare al raionului Ialoveni din Republica Moldova

Inquam Photos / Octav Ganea
adrian tutuianu inquam

Senatorul PSD de Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu a primit titlul de cetăţean de onoare al raionului Ialoveni din Republica Moldova, cu ocazia aniversării a 40 de existenţă a acestei unităţi administrative, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, remis marţi AGERPRES

O delegaţie a CJ Dâmboviţa, alături de care s-a aflat şi senatorul Ţuţuianu, a efectuat, în perioada 28 aprilie - 1 mai, o vizită în Raionul Ialoveni, Republica Moldova. CJ Dâmboviţa s-a înfrăţit cu Raionul Ialoveni în perioada în care Adrian Ţuţuianu era preşedinte al Consiliului.

BOMBĂ Dosarul fratelui lui Kovesi, ÎNCHIS de DNA


"Consiliul Judeţean Dâmboviţa a răspuns invitaţiei autorităţilor moldovene de a participa atât la festivitatea 'Raionul Ialoveni - la 40 de ani', eveniment dedicat aniversării a 40 de ani de existenţă a Raionului Ialoveni, cât şi la vizita de lucru la obiectivul de investiţii 'Reparaţie capitală şi dotare tehnică a Liceului Teoretic Ştefan Vodă' din Raionul Ştefan Vodă, proiect finanţat de CJ Dâmboviţa. În baza acordurilor de colaborare încheiate de judeţul Dâmboviţa cu raioanele Ştefan Vodă şi Ialoveni, între părţi au fost stabilite relaţii de prietenie şi colaborare menite să susţină dezvoltarea de activităţi economice, sociale, cultural-educaţionale la nivelul celor două unităţi administrativ-teritoriale", se arată în comunicatul CJ Dâmboviţa.

Bombardarea Siriei, cireaşa de pe tort la cina dintre Trump şi Xi Jinping: 'Acum suntem la desert'


Conform sursei citate, reprezentanţii CJ Dâmboviţa au purtat discuţii cu autorităţile administraţiei publice din cele două raioane pentru extinderea colaborării. 

De asemenea, voluntari ai Crucii Roşii Filiala Dâmboviţa în Republica Moldova au distribuit, în aceeaşi perioadă, pachete sociale mai multor persoane din raioanele Ialoveni şi Ştefan Vodă, această activitate realizându-se cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. La această acţiune umanitară au participat şi preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, precum şi membrii delegaţiei judeţene, se mai arată în comunicatul CJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.