Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu, mesaj pentru Dragnea înainte de ședința CEx: 'Compromisul este soluția'. În ce tabără se poziționează fostul ministru MApN

Inquam Photos / Octav Ganea
adrian tutuianu inquam

Senatorul PSD Adrian Țuțuianu a declarat miercuri, la Antena 3, că singura soluție pentru a pune punct disputelor interne este ca mâine, în ședința CEx, să se ajungă la un compromis între partid și guvern, precizând că se situează alături de interesele PSD.

„Sper ca mâine să ajungem la un compromis, care este necesar și pentru stabilitatea țării și pentru stabilitatea PSD. Eu cred că repetarea unui episod gen Grindeanu este imposibilă și sunt convins că există riscuri majore ca PSD, într-o asemenea eventualitate, să piardă și guvernarea. Ca atare, compromisul este soluția.”, a spus Țuțuianu.

Întrebat ce va face dacă va avea de ales între Dragnea – președinte și Mihai Tudose – premier, Adrian Țuțuianu a declarat că se poziționează alături de interesele PSD.

„Cred că trebuie să avem soluția, care ține cont de interesele partidului. Nu mă poziționez într-o tabără sau alta, eu mă poziționez alături de interesele PSD. Interesele PSD sunt acelea să guverneze, să pună în aplicare programul de guvernare și să termine disputele interne. (...) Trebuie să punem capăt acestor dispute și să dăm forța suficientă primului ministru ca sa poată să conducă. Apelul meu va fi la unitate și la coerență la ceea ce avem de făcut”, a mai spus Țuțuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.