Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu pune paie pe foc în războiul Iohannis-Guvern: 'Dragnea nu are curaj să-i spună Olguței Vasilescu că renunță la nominalizarea ei'

Facebook
tutuianu-adrian

Senatorul Adrian Țuțuianu, care s-a înscris recent în Pro România, spune că soluția pentru numirea miniștrilor în Guvern ar fi ca PSD să nominalizeze o altă persoană în locul Liei Olguța Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării.

„Nu te poți juca la nesfârșit propunând aceeași persoană”, a spus Adrian Țuțuianu la Digi24.

Pe de altă parte, mai spune Adrian Țuțuianu, „Liviu Dragnea nu are curaj să-i spună Olguței Vasilescu că renunță la nominalizarea ei sau că nominalizează altă persoană”.

Politica băncilor de la noi te îndeamnă la boicot! Eu nu am cont în bancă și asta e o formă de boicot, anunță Darius Vâlcov, consilierul economic al premierului

„Ambele părți implicate, și PSD și Klaus Iohannis, joacă din punct de vedere politic această numire. Dl Iohannis încearcă să-i aducă aproape pe cei care votează cu dânsul și să coalizeze cât mai mulți de pe zona dreapta a eșichierului politic.

PSD - și Liviu Dragnea personal are două interese aici: Pe de o parte, e foarte mulțumit că a scos-o pe Olguța Vasilescu din Guvern și i-a luat tribuna de unde se putea manifesta și putea să aibă o imagine mai bună decât are Dragnea și a doua situație, la momentul ăsta lui Dragnea îi convine să spună că președintele pune bețe în roate Guvernului”, a spus Adrian Țuțuianu la Jurnalul de seară.

Președintele Klaus Iohannis a înștiințat-o joi pe premierul Viorica Dăncilă, printr-o scrisoare, că a respins și a treia propunere de numire a Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării, motivând că nu are experiența necesară, a făcut declarații controversate și a avut presiuni asupra justiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.