Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu spune că Liviu Dragnea pregătește manevre militar-electorale: 'Încearcă amăgirea cadrelor militare în retragere și în rezervă'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea gest

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a întâlnit miercuri, la Palatul Parlamentului, cu reprezentanţi ai asociaţiilor militarilor în retragere şi în rezervă, cu care a discutat despre pensiile militare, stabilindu-se formarea unui grup de lucru comun care să elaboreze o nouă lege în domeniu pentru rezolvarea inechităţilor.

Adrian Țuțuianu îl taxează pe fostul său șef din PSD și î acuză că pregătește ”manevre militar-electorale, încearcând ”amăgirea cadrelor militare în retragere și în rezervă”.

Citește și: Lovitură pentru clienții Orange! Ce se întâmplă cu rețeaua

”Aflați în plină campanie de însămânțare a promisiunilor electorale, liderii PSD încearcă din nou amăgirea reprezentanților asociațiilor militarilor în retragere şi în rezervă, după ce tot ei, Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu, au blocat prin Ordonanțe de Urgență, măsurile necesare pentru echilibrarea veniturilor acestor categorii sociale.

Cu exact o lună în urmă, pe 26 februarie, PRO România a organizat o întâlnire de lucru cu asociațiile și sindicatele reprezentative din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională. În cadrul discuțiilor, a fost subliniată cooperarea foarte bună pe care Guvernul Ponta a avut-o de-a lungul timpului cu reprezentanții polițiștilor și rezerviștilor militari și s-a exprimat interesul comun pentru consultarea permanentă asupra problematicilor specifice domeniului apărării naționale și protejării drepturilor militarilor și polițiștilor.

Citește și: Concursul muzical internaţional Eurovision 2019 ar putea fi anulat! Care este cauza

Întâlnirea condusă chiar de președintele PSD, Liviu Dragnea, nu face decât să confirme teama pe care actualii guvernanți o au față de aceste categorii pe care știu că le-au ignorat în ultimii ani, acum încercând să își explice într-un fel atitudinea și să lanseze noi promisiuni, această acțiunii fiind doar o altă manevră electorală tipică pentru Regimul Dragnea.

În acest context, PRO România dorește să își reafirme susținerea pentru militarii în retragere şi în rezervă, promovând o serie de modificări legislative pentru a readuce legea 223/2015 privind pensiile militare de serviciu la forma inițială din 2015, după ce aceasta a fost în ultimii ani modificată pentru reducerea drepturilor rezerviștilor militari.”, e mesajul lui Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PRO România.

Citește și: Lovitură pentru Tudor Chirilă! Cum s-a ales artistul cu dosar penal .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.