Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Vigheciu (PSD) îi acuză de incompetență și incapacitate politică pe Nicușor Dan și pe Ciprian Ciucu pentru blocarea proiectului Prelungirea Ghencea

stiripesurse.ro
Vigheciu Ciucu

Prelungirea Ghencea, unul dintre cele mai sensibile proiecte de infrastructură din București, se blochează din nou. După ani de tergiversări și promisiuni, se pare că tronsoanele 3, 4, 5 și 6 ale investiției nu se vor mai realiza, fapt semnalat în termeni foarte duri de Adrian Vigheciu, consilier general al Capitalei din partea PSD și fost city manager al Sectorului 6 în mandatul precedent.

Vigheciu condamnă, în termeni extrem de duri, „o rușine de proporții pentru Nicușor Dan și Ciprian Ciucu și o bătaie de joc pentru Sectorul 6 și pentru București”.

Într-un comunicat publicat pe pagina sa de Facebook, fostul administrator public reclamă promisiunile neonorate ale primarilor Nicușor Dan și Ciprian Ciucu și amintește de faptul că, în campania electorală, aceștia s-au folosit de proiectul Prelungirea Ghencea pentru a aduna voturi: „Tactica asta poate funcționa o dată, de două ori, dar dacă îți faci un obicei să-i iei pe oameni de naivi, mai devreme sau mai târziu vei avea parte de surprize.”

În încheierea mesajului publicat odată cu un clip video din ședința de Consiliu General de astăzi, Vigheciu spune despre Ciucu și Nicușor Dan că „ar trebui să le fie rușine, dar sunt sigur că nu-i preocupă.”

Mai jos, comunicatul integral:

„Puțină atenție, vă rog. Ascultați ce ne-a prezentat astăzi, în ședința de Consiliu General, reprezentantul Direcției de Investiții a Primăriei Capitalei.

Adică o rușine de proporții pentru Nicușor Dan și Ciprian Ciucu. O bătaie de joc pentru Sectorul 6 și pentru București. Proiectul Prelungirea Ghencea se împotmolește din nou.

Practic, s-a renunțat la tronsoanele 3, 4, 5 și 6 din cauza „prețurilor neajustate” și a durerii pe care administrația locală generală și de sector o are în c..ot față de bucureșteni. Se dovedește încă o dată că a-i minți senin și ferm pe oameni nu mai costă nimic în ziua de azi. Nici măcar niște scuze de onoare.

Ciprian Ciucu și-a făcut un obicei de a se lamenta agresiv pe pagina de Facebook pentru toate perlele pe care le-a dat înainte de alegeri și acum i se sparg în cap pentru că nu le rezolvă. Tactica asta poate funcționa o dată, de două ori, dar dacă îți faci un obicei să-i iei pe oameni de naivi, mai devreme sau mai târziu vei avea parte de surprize.

De partea cealaltă, Nicușor și-a făcut un obicei de a face totul pe dos. În cazul lui, nici nu mai are rost să ne batem capul.

Victimele suntem noi. Mințiți, înșelați, furați, batjocoriți. Este prelungirea unui comportament toxic și păgubos, cu care suntem luați la mișto (scuzați expresia) constant de mai bine de trei ani. Ar trebui să le fie rușine, dar sunt sigur că nu-i preocupă.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.