Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Zuckerman, gata să preia ștafeta de la Hans Klemm - Emisarii Departamentului de Stat au declanșat procedurile de instalare

adrian zuckerman

„Oamenii lui Zuckerman sunt deja la București, dezvăluia jurnalistul Cătălin Tache în urmă cu o săptămână, într-un editorial publicat în ziarul Național.

„Este vorba despre patru oficiali ai Departamentului de Stat care deja au declansat de joia trecuta (c.n. 13 decembrie) procedurile necesare instalarii la post a lui Adrian Zuckerman, adevaratul ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania.”, scrie Tache.

„”Mare agitatie mare” zilele trecute, cand s-au prins si ditamai sefii de servicii secrete ca, uite, nu sunt chiar niste Dumnezei ai sistemului, cel putin atunci cand vine vorba de perceptia agentiilor guvernamentale ale adevaratilor parteneri strategici ai Romaniei, in frunte cu Statele Unite ale Americii, bineinteles. Astfel ca, exact cand Hans Klemm era purtat ”ca moastele” pe la diverse institutii, patru reprezentanti ai Departamentului de Stat descindeau la Bucuresti pentru a accelera instalarea viitorului ambasador american.

CRUZIME fără LIMITE de Crăciun - Un tânăr a fost ucis în bătaie într-o benzinărie din Iași


Cel despre care exista inclusiv semnale mai mult sau mai putin oficiale  ca Administratia Trump il vrea si chiar insist sa fie  gata pus la butoanele dimplomatiei americane din Romania pana la sfarsitul acestui an! Lucru dovedit si de faptul ca, avand cunostinta despre eforturile de intarziere, daca nu chiar de boicotare inconstienta a instalarii lui Zuckerman, emisarii Departamentului de Stat si-au intrat imediat in paine, demarand principalele proceduri concrete, de la verificarea si securizarea locatiilor si a traseelor, pana la transmiterea preferintelor culinare sau alte amanunte personale despre viata cotidiana a noului ambasador. Totul spre disperarea si umilinta anumitor sefi de structuri, care au inghitit in sec umilinta ca oamenilor Departamantului de Stat nici prin cap nu le-a trecut ”sa ia lumina” de la ei…”, a continuat jurnalistul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.