Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu, dezvăluiri din ședințele PNL: atac la Raluca Turcan

Mediafax
saftoiu-adriana

Deputatul PNL Adriana Săftoiu lansează un atac dur la adresa președintelui interimar al PNL, Raluca Turcan. Săftoiu relatează o situație halucinantă din ședința PNL, în care Turcan a dat de înțeles că pentru postul de viceguvernator la BNR s-a negociat cu cei de la PSD și nu are rost mai vină nimeni cu vreo candidatură.

Citește și: Mega-dosar deschis de DNA pentru vânzarea drepturilor TV în Liga I. Vizați șefi din LPF și DIGI

”...să te plângi de absența unui membru PNL în ședința comisiei juridice de la Senat si să explici ceva despre un blat cu PSD, e de râs, mai ales când persoana care se revoltă e aproape absentă din comisia din care face parte. Absența persoanei inseamna blat cu PSD? Mă intreb ce fel de blat s-a făcut când in ultimul BPN (Biroul politic al PNL) ni s-a explicat că pentru anumite numiri in functii, in institutii publice, s-a negociat (oare cu cine?) si ca trebuie sa acceptăm lista, fără să ne mai batem capul cu alte candidaturi. Nu a contat cine ce CV si-a depus. S-a venit cu lista negociată! Si am auzit cuvântul ”democratie” invocat! Vai!”, scrie Adriana Săftoiu.

În ultima ședință BPN a PNL s-a decis să Eugen Nicolăescu va merge viceguvernator la BNR. Surse din PNL ne-au precizat că Nicolăescu și-a negociat personal această funcție și a avut girul președintelui interimar, Raluca Turcan.

Cu doar două zile înainte de a confirma un blat cu cei de la PSD în cadrul ședinței conducerii PNL, Raluca Turcan acuza liberalii din teritoriu că fac blaturi cu PSD.

"Oare aici, în Iaşi, cel mai mare adversar al PNL a fost PSD sau a fost PNL? Oare am tras cu toţii pentru PNL sau am făcut blaturi, în alte locuri am pus mai presus interesul unor persoane decât interesul echipei PNL?", a spus Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.