Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu, episod HALUCINANT în traficul din București: SPP și Poliția au creat HAOS

adriana saftoiu

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, relatează un episod halucinant din traficul bucureștean. Aflată în zona Otopeni, Săftoiu a asistat, alături de alți șoferi la un exercițiu de tocat nervii oamenilor din partea SPP și Poliție. Pentru că prin zonă trecea o coloană oficială, cel mai probabil coloana președintelui Egiptului, autoritățile au blocat complet circulația timp de 50 de minute, mulți șoferi fiind în drum spre aeroport, iar din cauza blocajului riscau să piardă avionul.

Citește și: Episod spumos cu Traian Băsescu la moțiunea de cenzură: Tăriceanu l-a 'salvat' pe fostul său adversar nr.1 dintr-o situație delicată

”Ora 10.20. Dau sa ies de pe podul de la Otopeni. Toată circulația blocată. Mai bine de 40 de minute. Zic, accident. Sanatate multă, le urez in gând. Când colo, o coloana oficială. A cui, nu știu. Dar trebuie sa fii foarte arogant, lipsit de orice inspirație ca sa accepți așa ceva, dimineața când traficul e intens si, oricum, aglomerat. Și te mai adaugi și tu, oricare ai fi, cu coloana ta oficială. Desigur, s a strigat demisia, pentru oricine a fost in acea coloana.

PS: Sunt in direcția de mers spre aeroport. Oameni disperați, care risca sa piardă avionul, claxonează minute in șir și încep disputa cu polițiștii din trafic.

Later edit: Înțeleg ca e o vizita oficială a președintelui Egiptului. Sigur nu domnia sa a decis asemenea măsuri “excepționale” in trafic, timp de aproximativ o ora.”, scrie Adriana Săftoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.