Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu explică GAFELE purtătorului de cuvânt al lui Klaus Iohannis

tatiana niculescu bran

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, fost purtator de cuvant al lui Traian Basescu, a declarat, luni seara, ca anuntul pe Facebook al purtatorului de cuvânt al lui Klaus Iohannis, privind numirea lui Mihai Razvan Ungureanu si intalnirea cu ministrii de la Cotroceni, nu a fost oportuna.

"Din pacate, eu nu sunt adepta acestui mod de a face comunicare. Sigur ca retelelee de socializare au un rol foarte mare, dar nu e eficient sa folosesti doar reteaua de socializare cand trebuie sa faci comunicare institutionala. Comunicarea institutionala despre intalniri cred ca trebuie realizata prin instrumentele clasice, iar mai departe evident pot fi foarte bine mediatizate si prin retelele de scoializare, dar ulterior", a declarat Saftoiu la B1TV.

In ceea ce priveste afirmatiile Tatianei Niculescu Bran cu privire la 'baronizarea' de la Cotroceni, Saftoiu a spus ca "nu a ales un moment potrivit sau o maniere potrivita pentru a prezenta aceste lucruri"

"Dna Niculescu e scriitor si relatarile sale tin de aceasta sensibilitate pe care o are si nu s-a adaptat suficient la rigorile pe care le presupune functia unui purtator de cuvant, dar aceste lucruri le va corecta in viitor", a mai spus Adriana Saftoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.