Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu, fost deputat PNL, comentează ironic majorarea vârstei de pesionare: 'Să alegem - eu nu vă mai dau bani la fond, voi nu îmi mai dați pensie'

Digi24
adriana saftoiu

Fostul deputat liberal Adriana Săftoiu comentează ironic informațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora coaliția de guvernare intenționează majorarea vârstei de pensionre: „să vă dăm bani si voi să sperați că dăm colțul, ăștia decrețeii, nu e prea corect. Așa că dați-ne șansa să alegem”, anunță Mediafax.

„Înțeleg că ar trebui să ne declarăm pensionari pe la 75 de ani, adică speranța e că murim până atunci și nu mai trebuie să ni se plătească pensia”, transmite fostul deputat PNL Adriana Săftoiu.

Ea propune o negociere.

„Nu mai contribuim la fondul de pensii și ne descurcăm cum putem după 75. Dar să vă dăm bani și voi să sperați că dăm colțul, ăștia decrețeii, nu e prea corect. Așa că dați-ne șansa să alegem. Eu nu vă mai dau bani la fond, voi nu îmi mai dați pensie”, conchide Săftoiu.

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora coaliția de guvernare ia în calcul majorarea vârstei de pesionare, însă ministrul Muncii, Raluca Turcan, a negat vehement acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.