Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu, reacție la monologul lui Iohannis: 'Criză de președinte de țară. Diagnostic bun, soluție zero'

F. P.
Digi24
adriana saftoiu

Adriana Sătfoiu, fost deputat PNL și fost consilier al președintelui Băsescu, reacționează la discursul președintelui Iohannis de după căderea Guvernului Cîțu. Aceasta îl adaugă și pe președinte pe lista crizelor.

„Corect! Suntem într-o criză. Criză de lideri, criză de președinte de țară, criză de prim-ministru, criză de funcționari responsabili, criză peste tot. Diagnostic bun, soluție zero. Poate crizele astea să enerveze rău și cine știe ce poate ieși. Alea iacta est!”, scrie Adriana Săftoiu pe Facebook.

Președintele Iohannis și-a început discursul de marți printr-o enumerare a crizelor. „Suntem într-o criză a sistemului de sănătate publică. Suntem în plină pandemie. Valul patru ne-a lovit, și ne-a lovit rău. Suntem într-o criză a prețului la energie, o criză care este și europeană și globală. De lucru ar fi suficient pentru politicieni: să rezolve problema pandemiei, să rezolve problema prețurilor la electricitate. Dar ce s-au gândit unii dintre politicienii noștri? Să mai adauge o criză, o criză a guvernării. În acest fel, astăzi, în Parlamentul României, a fost votată o moțiune de cenzură împotriva Guvernului care a avut succes, deci, cum se spune mai colocvial, Guvernul a picat în Parlament”, a afirmat președintele.

Guvernul Cîțu a fost demis în Parlament după ce 281 de parlamentari PSD, USR și AUR au votat moțiunea de cenzură. Președintele Klaus Iohannis a amânat pentru săptămâna viitoare consultările cu partidele parlamentare în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.