Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu se REVOLTĂ și atinge un punct sensibil: M-am săturat până peste cap

Mediafax
saftoiu-adriana

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, susține că în tot zgomotul provocat de Codurile Penale, în România se petrec lucruri cu adevărat revoltătoare. Săftoiu arată că este pentru al șaselea an la rând când niciun copil cu deficiențe de auz nu trece Bacalaureatul. Acești copii învață în limbaj mimico gestual, iar la examen sunt obligați să dea Bacalaureatul la fel ca toți ceilalți copii.

Citește și: Președintele Comisiei de la Veneția, mesaj pentru Iohannis: deciziile CCR sunt OBLIGATORII și trebuie implementate

”... când toate temele publice sunt doar despre coduri și alte chesti politice scabroase mai e loc de alte subiecte, de alte dezbateri cum ar fi faptul că este al şaselea an când în Bucureşti nici un copil cu deficiente de auz nu promovează examenul de bacalaureat?! Și nu pentru că nu ar putea, ci pentru că sistemul îi sfidează. Acești copii învață în limbaj mimico gestual/limbajul semnelor, dar li se cere să promoveze examenele ca auzitorii, în limba română. Puteți înțelege că e vorba despre altceva și că ne batem joc de ei? Că le distrugem viitorul?
Pentru acești copii, sfidați de sistem, ieșiți in Piață? Pentru modul în care sunt tratați punându-i să susțină în aceleași condiții, ca un copil auzitor, un examen de bacalaureat, sunteți disponibili de un miting? M-am săturat până peste cap de mitinguri doar pentru coduri!”, arată Adriana Săftoiu, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.