Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adversar surpriză pentru Novak Djokovic în primul tur la Australian Open - Organizatorii nu au mai așteptat decizia privind expulzarea

reuters.com
novak djokovic

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic îl va avea ca adversar pe compatriotul său Miomir Kecmanovic în primul tur la Openul Australiei, conform tragerii la sorţi efectuate joi, cu condiţia să nu fie expulzat din Australia, informează AFP, potrivit Agerpres.

Liderul mondial, nevaccinat contra Covid-19, este în aşteptarea unei decizii a ministrului australian al Imigrării care dispune de o putere discreţionară pentru a-l expulza din ţară. O decizie a instanţei de luni îi permite deţinătorului titlului la Melbourne să rămână pe teritoriul australian în ciuda viciilor în procedura de obţinere a vizei.

Nicio decizie nu a fost luată încă în privinţa unei eventuale anulări a vizei şi a expulzării liderului mondial, a declarat, joi, prim-ministrul australian Scott Morrison.

Poziţia ministrului Imigrării, Alex Hawke, care a anunţat că analizează posibilitatea unei anulări a vizei, "nu s-a schimbat", conform declaraţiei premierului australian în cursul unei conferinţe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.