Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adversara Simonei Halep, dezamăgită după abandonul româncei: îi aruncă mănușa numărului 1 WTA

simona halep nervi

Simona Halep a renunțat după primul set pierdut în primul tur al turneului de la Beijing, însă adversara din Tunisia s-a arătat mai degrabă deranjată de faptul că s-a calificat în al doilea tur fără mari bătăi de cap.

Citește și: EXCLUSIV - Lista nominală a semnatarilor scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea: surprize URIAȘE în rândul 'puciștilor'/SURSE

"Nu-mi doream ca meciul să se încheie așa. Îmi doream o luptă adevărată. Din păcate, ea a fost accidentată. Nu am arătat foarte fericită pentru nu-mi doream să câștig în acest fel. Sper ca data viitoare când ne vom întâlni să jucăm un meci adevărat și niciuna din noi să nu fie accidentată" a declarat jucătoarea clasată de locul 113 WTA, Ons Jabeur.

Sportiva tunisiancă (24 de ani) a câștigat primul set în 32 de minute, iar Simona Halep a ales să abandoneze din cauza durerilor de spate.

Pentru Ons Jabeur a fost al doilea succes în fața unei jucătoare de Top 10. Primul a venit la Rolland Garros, în 2017, atunci când a trecut de Dominka Cibulkova, locul 7 WTA la acea oră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.