Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adversara Simonei Halep se teme de româncă: 'Este greu pentru multe jucătoare din circuit împotriva ei'

www.heraldsun.com.au
Caroline Garcia

Sportiva Caroline Garcia a declarat, sâmbătă, că în confruntarea cu Simona Halep, din semifinalele Fed Cup, cea mai bună armă a sa va fi jocul agresiv, informează L’Equipe, relatează News.ro.

Citește și: Formaţia Al Shabab, antrenată de Marius Şumudică, a învins echipa lui Daniel Isăilă, Al Hazem, scor 2-0

“Probabil Simona este una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe zgură, ea este numărul doi mondial. Am avut probleme în trecut în meciurile cu ea. Trebuie să joc la cel mai bun nivel, trebuie să cred în mine. Am un joc agresiv. Fără îndoială, aceasta va fi cea mai bună armă a mea împotriva ei. Trebuie să cred şi să lupt. Este greu pentru multe jucătoare din circuit împotriva ei. Este o sportivă solidă, nu cedează prea multe puncte, se mişcă foarte bine şi are spirit de luptătoare”, a spus Garcia.

În ceea ce priveşte meciul câştigat în faţa Mihaelei Buzărnescu, Garcia a declarat că a avut câteva frustrări. “Eram pregătită să intru pe teren la 1-0 pentru Franţa sau 1-0 pentru România. M-am concentrat pe prezent. Ştiam că îi pot aduce un punct Franţei. Sunt foarte mulţumită că Franţa a egalat. La meciul cu Buzărnescu nu a mers totul aşa cum doream, dar am reuşit să rămân pozitivă în ciuda câtorva frustrări. În momentele importante, pe final de seturi, am fost puţin mai agresivă şi asta a făcut diferenţa”, a afirmat jucătoarea franceză.

După prima zi a întâlnirii din semifinalele FedCup, Franţa şi România sunt la egalitate, scor 1-1.

În primul meci al zilei de sâmbătă, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial.

Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen.

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu. Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.