Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AEP a stabilit lista finală cu numerotarea şi sediile secţiilor de votare pentru alegerile locale

AEP
AEP Autoritatea Electorala Permanenta

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a stabilit lista finală cu numerotarea şi sediile secţiilor de votare pentru alegerile locale. 18.794 de secţii de votare vor fi la scrutinul din 27 septembrie.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează ca a fost publicată în Monitorul Oficial al României, ”Hotărârea Autorităţii Electorale Permanente nr. 10/2020 privind numerotarea secţiilor de votare organizate pe teritoriul României”, cu ocazia alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020, potrivit news.ro.

Citește și: Codrin Ștefănescu, ieșire scandaloasă la adresa lui Nicușor Dan și Rareș Bogdan: ‘Oricât de mare ar fi mizeria, rahatul, șpaga, chiar nu contează!’

”Anexa acestui act normativ, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 848 bis din 16 septembrie 2020, include forma finală a numerotării, precum şi sediile celor 18.794 de secţii de votare organizate la nivel naţional”, a anunţat, miercuri, AEP.

Instituţia precizează că, potrivit prevederilor legale în vigoare, după data aducerii la cunoştinţă publică a delimitării, numerotării şi sediilor secţiilor de votare, schimbarea sediului unei secţii de votare, cu mai puţin de 30 de zile înaintea datei votării, se poate realiza numai în cazuri de forţă majoră.

Numerotarea şi lista secţiilor de votare poate fi consultată pe site-ul www.roaep.ro la secţiunea Management Electoral/Geografie electorală/Registrul secţiilor de votare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.