Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AEP şi IEC Iordania, memorandum de asistenţă şi colaborare în domeniul electoral

AEP

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) şi Comisia Electorală Independentă (IEC) din Regatul Haşemit al Iordaniei au semnat un memorandum de asistenţă şi colaborare în domeniul electoral, a informat AEP, luni, prin intermediul unui comunicat. "Cele două părţi şi-au reafirmat, cu acest prilej, angajamentul de a se sprijini reciproc în demersurile de modernizare a sistemelor electorale din ţările lor, colaborarea urmând să se concretizeze în schimbul de informaţii şi de expertiză privind soluţiile legislative şi tehnice în materie de management electoral, dar şi în proiecte comune de îndrumare a personalului electoral şi de educare a alegătorilor. AEP şi IEC Iordania se angajează, potrivit prevederilor memorandumului, să promoveze colaborarea în domeniul managementului electoral pe segmente de interes identificate de comun acord, precum şi să coopereze în vederea înfiinţării Institutului Iordanian de Cercetare şi Instruire în Domeniul Electoral", a menţionat sursa citată, conform Agerpres.

Memorandumul a fost semnat de vicepreşedintele AEP, Marian Muhuleţ, şi de preşedintele IEC Iordania, Khaled Al-Kalaldeh.

Semnarea memorandumului a avut loc în prezenţa ambasadorului României în Regatul Haşemit al Iordaniei, Nicolae Comănescu, la sediul Comisiei Electorale Independente a Iordaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.