Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul din Istanbul, numit cel mai aglomerat din Europa

cntraveler.com
Aeroportul din Istanbul

Aeroportul din Istanbul a fost desemnat cel mai aglomerat aeroport din Europa în anul 2021, cu aproape 37 de milioane de pasageri, potrivit raportului anual al Airports Council International (ACI) Europe.

În timp ce traficul de pasageri în rețeaua de aeroporturi europene a crescut cu 37% în 2021 față de 2020, acesta a rămas în continuare cu 59% sub nivelurile pre-pandemie din 2019, se arată în raport.

În total, în anul 2021, Aeroportul din Istanbul a fost cel mai aglomerat aeroport din Europa, cu 36.988.563 de pasageri, urmat de Aeroportul Internațional Sheremetyevo din Moscova cu 30.943.456 de pasageri, Aeroportul Charles de Gaulle din Paris cu 26.201.698 de pasageri, topul fiind încheiat de Aeroportul Amsterdam Schiphol și Aeroportul Internațional Domodedovo din Moscova, informează hurriyetdailynews.com.

Aeroportul din Istanbul s-a clasat, de asemenea, pe primul loc printre aeroporturile europene după numărul de pasageri și în anul 2020, în ciuda restricțiilor pandemiei, cu peste 20 de milioane de pasageri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.