Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca a atins un nou prag: Două milioane de pasageri până la sfârșitul anului

www.agerpres.ro
Aeroport Cluj

Traficul pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca a ajuns la două milioane de pasageri, iar până la sfârșitul anului se estimează că numărul celor care vor tranzita aeroportul va ajunge la aproape 3 milioane. Pasagerul cu numărul două milioane a fost premiat miercuri, potrivit Agerpres.

Directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, miercuri, că estimează până la sfârșitul anului un trafic de aproape 3 milioane de pasageri.

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! Gabriela Firea a semnat- Investiție de milioane de euro în București

„Înregistrăm, miercuri, un număr de 2 milioane de pasageri pe Aeroportul Internațional Cluj și suntem bucuroși că aniversăm mai repede acest eveniment. (...) Anul trecut aniversarea a 2 milioane de pasageri a fost mai târziu în luna septembrie, avem o creștere a numărului de pasageri cu 4%. Până la sfârșitul anului estimăm că vom avea aproape 3 milioane de pasageri pe aeroportul clujean pe cele 45 de destinații”, a spus Ciceo.

Citește și: Acuzații grave! Trafic de cocaină cu permisiunea SIE

Pasagerul premiat, Claudiu Buda, a venit cu o cursă de la Dublin și a declarat că se bucură să fie pasagerul cu numărul două milioane, fiind o surpriză absolută pentru el. „Mulți pasageri înainte”, a spus acesta.

Potrivit lui David Ciceo, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” își propune anul viitor să lanseze zboruri spre noi destinații și să atragă noi companii aeriene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.